Malzemeler:
Pesto sos için:
Acı sos için:
Hardal sos için:
Sunum dip soslar için:
Hazırlanışı:
Beypiliç Kanatlara bulamak için sosları ayrı kaselerde karıştırın. Paketteki kanatları üçe ayırıp soslarına bulayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 190 derecede ısıtılmış fırında, yarım saat pişirin. Bu arada batırmalık sosları hazırlayın. Bunun için süzme yoğurtla frenk soğanı ve kuru kekiği karıştırın. Rendelenmiş domatesleri, tarçını, kimyonu ve tuzu bir sos tenceresinde karıştırın. Orta ateşte, 15 dakika pişirin. Sosunuz hazırdır. Hardallı sosunuz için de labne peynirini, hardalı ve havanda ezilmiş sarımsağı karıştırın. Hardallı sosunuz hazırdır.