29 Mart 2018

Tavuk Etinin Besin Değeri

Tavuk sadece proteinlerin değil, aynı zamanda pek çok önemli vitamin ve mineralin zengin kaynaklarından biridir. Burada tavuk etinin besin değerleri hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Tüm dünyada […]
29 Mart 2018

Tavuk Eti Pişirmenin Püf Noktaları

Tavuk eti; yapısındaki liflerinin kısa olması sayesinde çiğnenmesi ve hazmı son derece kolay olan bir besindir. Ayrıca çok az miktarda yağ içeren tavuk eti hem pek […]
29 Mart 2018

Gıda Güvenliği ve Hijyen

Sağlıklı olmak, bir insanın en temel ihtiyacı ve hakkıdır. Gıda ürünleri ise sağlımızı en kolay etkileyecek etmenlerin başında gelir. Dolayısıyla gıda ürününün güvenliği, ürünü kullanan tüketicinin […]
7 Mart 2018

Sağlık ve Kalite

Kesime hazırlanan tavuklar ne ile besleniyor? Üretmiş olduğumuz yemler, ağırlıklı olarak mısır, buğday, arpa gibi hububatlar, soya fasulyesi, ayçiçeği tohumu küspesi gibi yağlı tohum küspeleri, vitaminler […]
7 Mart 2018

İş yerinde sağlıklı beslenme nasıl olur?

Haftada bir gün sütlü tatlıya izin Ofisteki doğum günü partileri, özel davetler, konukların getirdiği tatlı, yaş pasta gibi ağır abur cuburlar da günlük aldığımız boş kalori […]